Digitala skyltar

Digitala skyltar

Snabb, snygg och rörlig butikskommunikation är nödvändig för att nå kunder med budskapet. Molnbaserade lösningar för enskilda butiker och kedjor.

Digitala skyltar

Storigo erbjuder digitala skyltar samt en webbaserad plattform för att enkelt skapa ett dynamiskt innehåll och distribuera innehållet till digital skyltar i en eller flera butiker.

Du får tillgång till en modern och lättanvänd molntjänst för att skapa rörligt innehåll för digitala skyltar. Med ett rörligt innehåll når du 7 av 10 personer som befinner sig i närheten av den digitala skärmen då rörligt innehåll har en förmåga att påkalla människans uppmärksamhet.

Lösningen går att styra från centralt håll, men den erbjuder även möjligheten att anpassa kommunikationen till respektive enhets unika förutsättningar–exempelvis regn i väster och sol i öster.

Storigo erbjuder de digitala skyltarna samt den webbaserade plattformen som en funktionshyra med ett helhetsansvar för installation samt drift och underhåll. Därmed kan du fokusera på dina kunder.

Utöver den webbaserade plattformen erbjuder vi även tjänster som utbildning och att kontinuerligt se till att de digitala skyltarna har ett aktuellt innehåll.

Läs mer på vår hemsida

Exempel på produktion som skapats i Storigo Digital Signage Studio och som i realtid kan läggas ut på valfritt antal skärmar – oavsett geografiskt avstånd.

“Storigos lösning passar oss som handen i handsken då vi hela tiden kör kampanjer som vi vill informera våra kunder om. Dessutom vill vi komplettera detta med butikens egna fokus.”

Niklas Nilsson, Intersport

“Det var ju jättelätt att komma igång med verktyget och roligt att se hur bra det blir. Det här kommer bli roligt att jobba med.”

Emma Johansson, ICA Luleå

Contact us